Wedstrijden

Vroeger hadden Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten - want waarom ook niet? - om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre...

Het eerste seizoen van Geubels en de Belgen toonde hoe gezinnen slecht weer aan zee overleven, hoe men kindjes met een lui oog kan helpen en wat de voordelen zijn van een ontmaagding in Euro Disney. Nuttige richtlijnen dus, voor een geslaagd leven. Philippe Geubels start nu aan de opnames van een tweede seizoen, benieuwd wat we daaruit gaan leren.

Samen met drie vrienden kan je naar een opname van Geubels en de Belgen seizoen 2 gaan. Als je fan was van het eerste seizoen, is het een makkie om de wedstrijdvraag op te lossen. Wie weet kan jij op dinsdag 12 augustus een televisie...

Op donderdag 14 augustus geeft Philippe Geubels het beste van zichzelf tijdens de opnames van Geubels en de Belgen seizoen 2. Jij kan samen met drie vrienden een opname bijwonen en de lachspieren eens goed trainen. Het beloofd opnieuw een leerrijk seizoen te worden.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke prijzen we nog voor jou in petto hebben.

Neem ook een kijkje op:
http://vier.be/geubelsendebelgen/programmas/geubels-en-de-belgen

jQuery(document).ready(function(){
jQuery("#edit-question-answers-0").attr('...

Het eerste seizoen van Geubels en de Belgen toonde hoe de Belgen omgingen met feestdagen, vakanties, werk, liefde en nog veel andere topics. Philippe Geubels start nu aan de opnames van een tweede seizoen en is helemaal klaar om ons over onszelf te doen bijleren.

Zaterdag 16 augustus kan je voor de laatste keer een opname bijwonen. Samen met drie vrienden kan je gaan luisteren naar de leerrijke informatie van Philippe Geubels over de Belgen. Klaar om jezelf te herkennen in zijn grappen en met de slappe lach naar huis te gaan?

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?...

In oktober 2012 ging de langspeelfilm The Broken Circle Breakdown van Felix van Groeningen in première. In de hoofdrollen zagen we Johan Heldenbergh en Veerle Baetens. Wie de film gezien heeft, komt superlatieven te kort en de film werd dan ook een groot internationaal succes. Ook de band boekt succes, vandaar dat beide concerten bij het Openluchttheater Rivierenhof zijn uitverkocht. De band bestaat uitsluitend uit topmuzikanten met een bijzondere voeling voor de Nashville sound. Bandleider Bjorn Eriksson schreef bovendien de arrangementen voor alle nummers.

Op dinsdag 5 augustus...

The Broken Circle Breakdown is een film die groot internationaal succes behaalde. Iedereen kent de titel van deze film vanbuiten of heeft de film al gezien. Felix Van Groeningen werd met zijn langspeelfilm dan ook genomineerd voor een Oscar. De Broken Circle Breakdown greep net naast deze prijs, maar desalniettemin blijft hij een groot succes. Ook de band, de Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, is enorm populair. Het eerste concert bij Openluchttheater Rivierenhof was zo snel uitverkocht dat een extra optreden werd ingelast. Ook daar waren in mum van tijd geen kaartjes meer voor te...

Middenin het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne, bevindt zich het Openluchttheater, het vakantieverblijf van de Arenbergschouwburg. Zodra de zomer voor de deur staat en de poorten van de schouwburg sluiten, geniet je van een uitgebreid programma met onder meer pop-, rock- en jazzconcerten, cabaret en comedy en zoveel meer. Neem zeker een kijkje naar het volledige programma op http://www.openluchttheater.be/nl/homepage.

Drie toppers op één avond. Breekbare indierock van de bovenste plank met Girls in Hawaii en Marble Sounds. Bert Ostyn, frontman van Absynthe Minded, doet het...

Walibi is een pretpark met sensationele topattracties: de legendarische attractie “Psyké Underground” die je tegen 85km/u en in minder dan 3 seconden katapulteert. In het pikdonker. Of ga je liever de uitdaging aan op de andere toppers: de verfrissende Radja River, de Weerwolf, de Vampire of de Dalton Terror? Als je durft, speel mee en maak kans om samen met drie vrienden een dag vol kriebels in de buik te beleven.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke prijzen we nog voor jou in petto hebben.

In samenwerking met:
www....