Wedstrijden

In 1999 werd hij ontdekt op nauwelijks twintigjarige leeftijd. Vandaag is Jamie Cullum één van de meest gesmaakte vertegenwoordigers van de internationale jazzscene. Hij mag trots zijn op samenwerkingen met de allergrootsten, waaronder Stevie Wonder, Pharell en The Roots, en verkocht wereldwijd ruim tien miljoen platen. De getalenteerde muzikant weet jazz, pop en rock als geen ander te verenigen en vertolkt dit live met een ongeëvenaarde energie, charme en plezier. Eind vorig jaar bracht de jonge Engelsman zijn zesde album Momentum uit, gemaakt volgens zijn succesrecept: een combinatie van...

Hendrik Willemyns en John Roan, het producersduo achter Arsenal, hebben een nieuwe plaat Furu klaar. Traditiegetrouw heeft ieder album zijn eigen sfeer en sound. Live levert dat een straffe mix op van pop, hip hop, wereldmuziek en electro. Vergezeld van gastzangers en -zangeressen zorgt dat steevast voor een swingende menigte en heel veel goede vibes. Samen met drie vrienden kan je hiervan genieten op donderdag 4 september. Per persoon zijn er 4 jetons voor een hapje of een drankje.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke prijzen we nog...

Met zijn zessen zijn Cookies & Cream helemaal klaar om jou te entertainen in het Openluchttheater op vrijdag 5 september.
Ook Lady Linn is van de partij en de woorden ‘I don’t wanna dance’, vergeet dat maar, we will dance... da's een feit!
En samen met drie vrienden kan je erbij zijn.
Stilzitten is geen optie, dansen is de boodschap.
Om jullie tijdens deze moves te verfrissen krijgen jullie per persoon 4 jetons voor een drankje of een hapje.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke prijzen we nog voor jou in...

Bellewaerde is een dag vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Bellewaerde is ook meer dan een pretpark: 300 exotische dieren en meer in een authentieke omgeving zoals bijvoorbeeld de Afrikaanse savanne. Wie weet geniet jij van een dag vol avontuur en plezier samen met drie vrienden of familieleden.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke prijzen we nog voor jou in petto hebben.

In samenwerking met:
www.bellewaerde.be

jQuery(document).ready(function(){
jQuery("#edit-...

Otto-Jan Ham surft op de deining van de actualiteit. Samen met een opmerkelijke naam uit de wereld van de sport, cultuur, politiek, wetenschap of patisserie probeert hij lessen te trekken uit het heden, om daarna via nutteloze filmpjes een stapje dichter te komen bij De Ideale Wereld.

Op maandag 8 september is De Ideale Wereld een weekje terug en zijn er elke dag opnieuw opnames en uitzendingen. Jij kan er samen met drie vrienden zelf bij zijn om Otto-Jan Ham te helpen dat stapje te zetten.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke...

Het prijswinnende programma De Ideale Wereld is sinds een weekje terug op televisie. Elke dag zijn er terug opnames en uitzendingen.
Jij kan samen met drie vrienden zo’n opname bijwonen op dinsdag 9 september. Otto-Jan Ham kijkt er alvast naar uit jullie in de studio te ontvangen, waar jullie mee kunnen bouwen aan een ideale wereld.

Wil je meer tickets winnen met onze zomeractie?
Klik dan hier en ontdek welke prijzen we nog voor jou in petto hebben.

Neem ook een kijkje op:
http://vier.be/deidealewereld/programmas/de-ideale-wereld

Het laatste weekend van augustus is Mechelen in de ban van Maanrock. Zeker op zondag 31 augustus want dat wordt het gratis stadsfestival afgesloten met enkele artiesten van de bovenste plank. Zo komt onze eigen Belgische diva Natalia het podium bestormen, maar daarbuiten zijn er nog veel top artiesten die Mechelen in vuur en vlam zullen zetten. Op www.maanrock.be kan je de hele line-up terugvinden. Maar VIER doet er graag een schepje bovenop en geeft jou en drie vrienden om de dag te starten een boottochtje op de Dijle, gevolgd door een lekker etentje met hamburgers én cocktails in Il...