Vijf (!) nieuwe straffe fictiereeksen in de maak

Grond

Wie als moslim in België het loodje legt, zadelt zijn nabestaanden op met een groot dilemma. “Begraven we hem hier of in het land van herkomst?” Ismael, Smile voor de vrienden, vindt de oplossing: “Als je hem niet kunt begraven in de heilige grond in Marokko, dan halen we toch gewoon die grond naar hier…”. Een even eenvoudig als geniaal idee, maar zonder het te beseffen opent Smile hiermee de doos van Pandora.

De regie van Grond is van Adil El Arbi, Bilall Fallah, Mathieu Mortelmans en het is geschreven door Wannes Capelle, Zouzou Ben Chikha en Dries Heyneman (de schrijvers van Bevergem).
 

Nonkels

Nonkels is een achtdelige komische reeks geschreven en gespeeld door Jelle De Beule, Koen De Poorter en Rik Verheye. In Nonkels wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd overhoop gegooid door de onverwachte komst van een Afrikaanse vluchteling. Vlijmscherpe humor over een actueel thema. 
 

F*** you very much

Fuck you very very much

Wanneer An (Frances Lefebure) schaamteloos komaf maakt met haar banale bestaan, sleurt ze haar twee hartsvriendinnen Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens), mee in een onbezonnen jaar van procrastinatie en vrolijke chaos. Eigenzinnige komedie over jezelf terugvinden ten tijde van Tinder, Trump en tofu.
 

De Kist

De Kist is een zesdelige tragikomische reeks geschreven door Pedro Elias, Evelien Broekaert, Tom Baetens en Youri Boone. Twee van elkaar vervreemde zussen rijden van Limburg naar Zuid-Spanje. Op het dak van hun auto ligt een doodskist. Vraag is: wie zal er uiteindelijk in de kist eindigen? Of beter: wie niet? Een roadmovie met een flinke scheut absurde humor. 
 

Mijn Slechtste Beste Vriendin

Artiestenmanager Sally, receptioniste Michelle, soapactrice Molly, lesbische serveuze Nikki,  'De Zwaan' Helena en account-manager Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer (een upscale reclamebureau), een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man. Maar bovenal  delen ze de wetenschap dat in elke vrouw een slechtste en beste vriendin schuilt. 

In de dagelijkse fictiereeks spelen o.a. Eva van der Gucht (Sally), Maaike Cafmeyer (Michelle), Kim Hertogs (Zita), Clara Cleymans (Nikki), Elle-June Henrard (Molly).