Doe mee aan Bake Off @ Home en maak kans op een zeer warme prijs

Tijdens de lockdown (her)ontdekte Vlaanderen het thuisbakken. Vlaanderen werd plots één grote Bake Off: we gingen massaal cake, brood en taarten bakken. Winkelrekken getuigden van bloemschaarste, en de bakhype werd nog groter.

Om het pas verworven baktalent te omarmen en als het ware nog meer aan te wakkeren, kan je vanaf 3 juni 2020 elke woensdag genieten van Bake Off @ Home, een gloednieuw programma waar de opmerkelijkste kandidaten uit de voorbije seizoenen van Bake Off Vlaanderen bekend én onbekend bakkend Vlaanderen aanmoedigen om aan de slag te gaan in hun eigen keuken.

Jaline (winnares S3), Julie (winnares S2), vurige Lorentia uit seizoen 3, de jongste Bake off-deelnemer ooit Lucas uit seizoen 2 en Peter Slight Junior uit seizoen 3 dagen onder meer Xavier Taveirne, Annelien Coorevits, Bart Kaell en Marleen Merckx uit om zich aan hun meest memorabele Bake off-creaties te wagen.

Bak mee! Het maakt niet uit of je een ervaren bakker bent of een nieuwbakken beginneling. Hier gaat het puur om de goesting en het plezier om aan de slag te gaan met patisserie. Want niets is zo gezellig als een snorrende oven waaruit de geur van vers gebak komt aangewaaid.
Wim Opbrouck

Ben jij een ervaren of versgebakken thuisbakker en zie je een uitdaging wel zitten? Doe dan zelf mee aan Bake Off @ Home en maak zo kans op een NEFF FullSteam met Slide&Hide-oven!

Slide & Hide

Dit zijn de spelregels

  • Kies een recept uit onderstaande Bake Off-recepten (je mag ze natuurlijk ook allemaal maken!)
  • Maak aan de hand van dat recept de memorabele Bake Off-creatie bij je thuis
  • Leg je bakproces inclusief eindresultaat vast in een filmpje OF maak een foto van het eindresultaat met daarbij een kaartje met de tekst: Bake Off @ Home 2020
  • Bezorg ons je filmpje of foto via onderstaand formulier

Deelnemen is mogelijk tot en met donderdag 25 juni 2020.