Bake Off Vlaanderen

Deze BV's gaan de bakstrijd aan in de Bake Off Vlaanderen Kerstspecial

Speciaal voor Kerstmis verrijst de witte Bake Off-tent opnieuw. Wim Opbrouck nodigt deze keer Tine Embrechts, Jeroom, Cath Luyten en Ben Segers uit om een gezellig robbertje te bakken. Ze hebben weinig patisserie-ervaring maar des te meer goesting.
 

Jeroom

Jeroom

Is Vlaanderens meest bekende snor thuis in de wondere wereld van het bakken? Kan hij naast grappen en grollen ook tempereren en karameliseren? Benieuwd wat cartoonist, tv-schrijver en Slimste Mens-jurylid Jeroom Snelders ervan afbrengt in de Bake Off-tent!

Cath Luyten

Cath

Buurman, wat bakt u ervan?  Cath Luyten kan haar mannetje wel staan in de keuken, maar kan ze ook prachtig gebak op tafel toveren? Welkom in de legendarische baktent, Cath!

Tine Embrechts

Tine

Tine Embrechts is een vrouw met vele talenten. Maar zit er ergens tussen het acteer- en zangtalent ook een heus baktalent verscholen? Benieuwd wat Tine de Bake Off-jury zal voorschotelen!

Ben Segers

Ben

Position switch: van de bewakingsvloer naar de baktent. Ben Segers kan naar eigen zeggen goed koken, maar bakken... Dat is een ander verhaal. Hou u klaar en... Bakken maar!

Welke BV kan met zijn kerststronk en koekjesspektakel de jury imponeren? Welke bakker maakt deze Kerstdag nog mooier en mag zich de Beste Kerstbakker noemen? Je komt het op woensdag 18 december te weten in de kerstspecial van Bake Off Vlaanderen!