Béa Vandendael & Bart Appeltans

Beiden

De Vlaming mag dan al met een baksteen in de maag geboren worden, de zoektocht naar de ideale woning lijkt voor velen niet van een leien dakje te lopen. En dat is een understatement voor Anton & Roxane, Bart & Els, Cédric & Kim, Klaas & Heleen, Nisse & Mathilde en Tom & Vicky. De koppels vertrouwen voor hun ideale stekje op de expertise van makelaar Béa Vandendael en interieurachtitect Bart Appeltans. Het woonlot van de koppels ligt volledig in hun handen, want heel hun hebben en houden gaat naar een huis waarvan ze nog niet eens zeker weten of ze er wel in willen wonen ...

Béa Vandendael

Béa

Béa Vandendael (55) is makelaar in Overijse. Béa is afkomstig uit Leuven en is al 13 jaar actief in de immowereld. Deze pittige dame met roodharige krullen is gepokt en gemazeld in de vastgoedwereld. De branche kent geen geheimen meer voor haar. Zoals het een steengoede makelaar betaamt, kan ze telkens de beste prijzen onderhandelen. Ze staat dan ook niet voor niets al een jaren op de lijst van topverkopers van haar werkgever. Béa heeft passie en kennis in overvloed en dat komt goed van pas voor de kandidaten.

Bart Appeltans

Bart

Bart Appeltans (37) is interieurarchitect en mede-eigenaar van een architectenbureau in Herk-de-Stad. Bart houdt zich bezig met een brede waaier aan projecten: van kantoorruimtes en villa’s tot het inrichten van het nieuwe apenverblijf van Planckendael. Deze sympathieke Limburger is niet alleen in België bezig met interieurdesign, ook in het buitenland (er)kennen ze zijn talent. Bart heeft een oog voor detail en houdt van een uitdaging: de ideale mix voor dit programma.