Café De Mol

Frances en Gilles openen zondag het nieuwe Café De Mol

Café De Mol

In Café De Mol gaan Frances en Gilles samen met bekende en onbekende gasten, ex-deelnemers, fans van het eerste of het laatste uur en diehard-mol vangers wekelijks op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren. Want ook Frances en Gilles zullen, net als alle De Mol kijkers, hun zoektocht from scratch starten.

Gilles en Frances praten, omringd door de vele enthousiaste molloten, elke week met twee centrale praatgasten: een bekende medemens en een ex-deelnemer van De Mol. 

Gilles Van Bouwel: “De bekende stamgasten moeten aan twee vereisten voldoen: ze zijn grote fan van De Mol en ze zijn bereid om hun zondagavond op café door te brengen. Aan onze toog alvast James Cooke, Marie Verhulst, Pedro Elias, Martin Heylen, Elodie Ouedraogo,...Kortom: een halfuur diepgaande analyses, onnozele bedenkingen,  gefundeerde én van de pot gerukte theorieën over de identiteit van de mol. En een pintje en wat nachos.”

Frances Lefebure: “Ik ben zelf fan van het eerste uur. Ik heb alle seizoenen gevolgd en ben altijd enorm geïntrigeerd door wat De Mol met Vlaanderen doet. Iedereen is wekenlang in de ban van het programma en net daarmee gaan wij in ons café aan de slag. Ik screen de hele avond live de tweets die over het programma binnenlopen en pluis de meest opmerkelijkste theorieën uit. Hashtag #demol dus, tot het duizelt voor mijn ogen. Ik heb hier zoveel zin in.”

Café De Mol start met een speciale extra uitzending op zondag 18 maart: dan worden alle kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol bekend gemaakt.

Café De Mol, vanaf 25 maart wekelijks én live na De Mol