Control Pedro

Dit zijn de links uit aflevering 3

Het beste van het internet volgens Jelle De Beule

Met als resultaat dat als ik nu straks begin met tekenen, dat die computer mijn tekening automatisch zal afwerken, op basis van wat hij uit die miljoenen doodles heeft geleerd. Ideaal voor een luie tekenaar als Jelle De Beule. 

 

 

Emotion Recognition software, is gemaakt om menselijke emotie te kunnen lezen en interpreteren van een willekeurig gezicht. De software herkent enkele kernelementen, zoals je wenkbrauwen, je mondhoeken of de tip van je neus en interpreteert minuscule veranderingen om zo te bepalen hoe je je voelt.

Affectiva

 

 

Geraak jij binnen in de beruchts club van Berlijn?

De Duitse technoclub Berghain staat bekend als één van de beste clubs ter wereld, waar de wildste verhalen over de ronde doen. Maar… het is ook berucht als de moeilijkste club ter wereld om binnen te geraken. Op een doorsnee avond kan je er tot vier uur staan aanschuiven om vervolgens droogweg geweigerd te worden door de buitenwippers. En daarom kwam de club met een handig tool om je voor te bereiden op de buitenwippers. Op basis van je gezichtsuitdrukking en antwoorden maakt de website een beslissing... Benieuwd of jij binnen geraakt! 

 

 

Volg deze Patisserie-tutorial en maak thuis de puistencupcakes uit Control Pedro. En je kan zelf kiezen of je ze uitpitst!