Control Pedro

Dit zijn de links uit aflevering 4

Het beste van het internet volgens Ian Thomas

Lachen is gezond en fitness is gezond. Dan is lachen in de fitness toch het summum van een goede gezondheid, of slaan we de zitbal mis?

Het beste van het internet volgens Barbara Sarafian

Sam Barsky is een held voor fashionista Barbara Sarafian. De man veroverde het internet als 'Artistic Knitter': Hij breit namelijk zelf truien van de plaatsen die hij bezoekt en dat levert vestimentaire pareltjes op.

Leef als Sam en je leven loopt van een leien dakje. Hij weet altijd wat aan te doen: "Wat draag ik op een baseballwedstrijd? Een baseballtrui."

Het beste van het internet volgens Sven De Leijer

Als DJ slaat Svens hart gelijk met de beat. Of zoals Disc Jockeys het zeggen: een gelijke BPM. Dat zijn Beats Per Minute. BPM wordt gebruikt om het tempo van de muziek uit te drukken, de tellen per minuut. Als je twee nummers wil mixen, moet je zorgen dat ze dezelfde BPM hebben. Maar soms blijken heel erg uiteenlopende nummers, toch dezelfde BPM te hebben. Het internet houdt zich bezig deze allemaal op te snorren en door elkaar te mixen:

Call me maybe feat. Childish Gambino

Party Rock Anthem ft. The Proclaimers

Cybergoths op een kerstfeestje

Street Fighter - The Wedding Edition

Ontvang een persoonlijke boodschap van je Hollywood-idool

Het internet is een zegen voor diehard fans. Op de website Cameo kan je de grootsten der aarde online boeken om een persoonlijke boodschap voor je in te spreken. Sterren als Wesley Snipes, Caitlyn Jenner of Ice T kan je voor een luttele 500 dollar inhuren.

Fanfictie, fictie geschreven voor en door fans

Noem een celebrity (of bekende Vlaming) en je vindt er gefantaseerde verhalen over op het web. Kruip je zelf graag in de pen, of lees je liever de bizarre fantasieën van een ander? Neem dan zeker een kijkje op Wattpad, de grootste online bibliotheek voor fanfictie.