Control Pedro

Dit zijn de links uit aflevering 5

Het beste van het internet volgens Jeroom

Sinds Jeroom het voortouw nam in de zoektocht van de Rode Duivels naar een leuke mascotte, heeft hij een nieuwe passie. Hij schuimt het internet af naar bizarre mascottes. Zo stootte hij op de twitterpagina MascotSilence. Daar verzamelen ze sportmascottes tijdens een minuut stilte. En dat kan soms pijnlijk grappig zijn: 

Het beste van het internet volgens Tinne Oltmans

Dankzij de interactieve app 'Sing Karaoke' kan je duetten zingen met je idolen zoals Ed Sheeran, Dua Lipa, Shawn Mendez. De app is hyper populair: dagelijks worden er 20 miljoen liedjes gezongen.

Het beste van het internet volgens Bent Van Looy

Bent Van Looy is fan van AR. AR staat voor Augmented Reality: dat is een virtueel laagje die je met je smartphone aan de werkelijkheid kan toevoegen. Dat klinkt misschien abstract.

Maak je eigen groentenfluit volgens het klassieke recept

Groenteninstrumenten zijn de nieuwe sensatie van het wereld wijde web. Heb je gevoel voor ritme en melodie, ben je handig en eet je weleens vegetarisch? Dan is het misschien wel iets voor jou.

Laat jouw website reviewen door moeder en zoon

Moeder en zoon testen het uit. Zij is nuchter en oud, hij is jong en dronken. Hun businessmodel is simpel: vinden zij wat ze moeten vinden op jouw website? Dan vindt iedereen het. Doorstaat jouw website de tand des moederlijke dronkenschap?

De kunst van de bruitage

Een bruiteur of Geräuschemacher is een vakman die ervoor zorgt dat films en ander beeldmateriaal van het juiste geluid worden voorzien. Stefan van de Instagrampagina Oddio Studio is bijvoorbeeld zo iemand.