Control Pedro

Dit zijn de links uit aflevering 6

Het beste van het internet volgens Bart Cannaerts

Met zijn twitteraccount houdt Donald Trump het internet soms voor de gek. Dankzij deze site zijn de rollen eens omgekeerd:

Het beste van het internet volgens Nora Gharib

Het is bedoeld voor kinderen, maar ook Nora Gharib amuseert zich er kostelijk mee: Emoji Scavenger Hunt. Het komt er op neer dat je in je omgeving op jacht moet naar de emoji die je voorgeschoteld krijgt. Elke keer je binnen de tijd de emoji vindt, krijg je meer seconden voor de volgende zoekopdracht. 

Het beste van het internet volgens Sieg De Doncker

"I was today years old", zo zeggen de kids van tegenwoordig dat je vandaag voor de eerste keer iets ontdekt hebt. Wanneer je je afvraagt: Hoe ben ik zo oud geworden om dat nu pas te weten? Dan heb je een 'I was Today years old'-momentje. En die staan allemaal verzameld op deze Reddit-page:

Een klassieker in dit thema is de eetwijze van een ananas, zonder blikopener. 

Het beste van het internet volgens Gunter Lamoot

Gunter Lamoot heeft een website gevonden en die weet werkelijk alles. Je typt er iets in en nog geen milliseconde later geeft hij al antwoord op jouw vraag.

Games die je liever zou rage quitten

Toen de game Flappy Bird op de markt kwam, was het een enorme hype. Al snel kreeg het spel het verwijt dat het té verslavend zou zijn. Daarom haalde de man die Flappy Bird schiep het spel offline. Smartphones waarop het spel was geïnstalleerd gingen voor tienduizenden euro's over de toonbank. Niet meteen de beste investering, want het spel kan je nog altijd via de webbrowser spelen: