Control Pedro

Dit zijn de links uit aflevering 7

Het beste van het internet volgens Frances Lefebure

Het spel is hesp. Letterlijk dan, want we hebben het over de app 'Bacon: the game'. Frances Lefebure is verzot op dode momentjes: dan kan ze ongestoord hesp katapulteren op frieten, Bacon (niet de hesp, maar de schilder), een inspirerende quote of Amerika.

Er zijn heel veel levels te spelen, ooit heeft iemand ze allemaal in 1 keer uitgespeeld. Dat duurde 7 uur. (Opgelet, deze video bevat spoilers)

Het beste van het internet volgens Jelle De Beule

Als Jelle het uur wilt weten, dan gebruikt hij bij voorkeur een horloge. 'Behoudsman' denk je, maar dat denk je verkeerd: wanneer Jelle een horloge koopt, maakt hij namelijk gebruik van de hipste technologieën. Dankzij AR Watches weet hij direct of het horloge goed bij zijn pols past.

Het beste van het internet volgens Erik Van Looy

Erik Van Looy is filmliefhebber in hart en nieren. Af en toe zou hij er zelfs eentje durven maken. Vooral een goed plot intrigeert hem. En wie goed plot zegt, zegt plottwist. Zo kan Erik zich uren verliezen in het bekijken van 'Yes Yes Yes ... No' videos als deze:

Fetisj-communities op YouTube

Het is geen geheim: het www zit bomvol expliciet materiaal. Maar niet als het van YouTube afhangt, het videoplatform verzet zich met hand en tand tegen schunnige beelden. Enkel educatief, artistiek en wetenschappelijk naakt is er toegestaan. Op het eerste zich is het dus niet de plaats om aan je trekken te komen. Tenzij je een bepaalde fetisj hebt. 

Ontdek jouw fetisj: