Bab Buelens gaat backstage tijdens Dancing with the Stars

VIER start volgende maand met Dancing with the Stars, de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen. Maar hoe gaan onze dansende BV's om met de stress van de grote liveshows en hoe zwaar vloeken ze tijdens de soms loodzware repetities?

Bab duikt acht weken lang exclusief voor VIER achter de schermen van Dancing with the Stars op VIER én VIER.be. Ze volgt de dansrepetities, checkt hoe goed Vlaanderen kan dansen én voelt elke week onze BV’s en hun danspartners aan de tand. Vlak voor de grote live shows brengt ze elke week een 20 minuten durende show op VIER.be en de VIER Facebook pagina. Na de live show brengt Bab op vier.be een After show waarbij ze niet alleen de eerste reactie brengt van de afvaller, maar ook samen met enkele kenners een analyse doet van de dansen van de andere koppels.

En gelukkig kent het Dancing with the Stars avontuur al meteen een goede start voor Bab. In haar eerste blik achter de schermen ontdekt ze dat kandidaat James Cooke een tikkeltje jaloers is op het presentatieduo Gert en Jani: