Dancing with the Stars

De finalisten van Dancing with the Stars zijn bekend

Finalisten van Dancing with the Stars

De finalisten van Dancing with the Stars zijn bekend: Leen Dendievel, Kat Kerkhofs en James Cooke. Voor Ian Thomas eindigde de Hollywood-avond met een sisser. 

De duo's moeten in de finale drie choreografieën tot een goed einde brengen: 1 volledig nieuwe dans en telkens 1 dans van de voorbije weken, gekozen door de jury en de kijkers thuis.

“Kat, James en Leen hebben het echt verdiend om in de finale te staan. Ik ben vooral enorm dankbaar dat ik dit heb mogen doen!”
Ian Thomas

In de halve finale veroverden James en Björk de dansvloer met een rumba op ‘I See Fire’ van Ed Sheeran uit de film ‘The Hobbit’ en een paso doble op ‘Run Boy Run’ van Woodkid uit de film ‘The Maze Runner’. Kat en Nick overtuigden iedereen met een quickstep op ‘Another Day of Sun’ uit de film ‘La La Land’ en een moderne dans op ‘Never Enough’ van Loren Allred uit de film ‘The Greatest Showman’. Leen en Andrei deden een cha cha cha op ‘Get The Party Started’ van Shirley Bassey uit ‘Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore’ en een moderne dans op ‘It Must Have Been Love’ van Maria Mena uit ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’.