Dancing with the Stars

Leah Thys verrast in Dancing with the Stars-jury

Voor één keer staan niet de kandidaten van Dancing With The Stars, maar wel de juryleden in de spotlights. Niemand minder dan Leah Thys, Jan Kooijman, Joanna Leunis en Michel Froget schuiven hun dansbenen onder de jurytafel.

De jury verwacht niets minder dan technische hoogstandjes, heerlijke dansmoves, communicerende lijven, star quality, maar bovenal: tonnen emotie. Welk koppel kan de viertal en de kijkers thuis het meest verleiden met hun danskunsten? Dat komt iedereen vanaf 19 oktober elke vrijdag om 20.35 te weten in Dancing with the Stars.

Het eerste jurylid is Leah Thys, ook beter bekend als Marianna uit de populaire soap 'Thuis'.  Niet iedereen kent haar grote passie voor dans en theater, maar ze spreekt wel degelijk met kennis van zaken. Jurylid nummer twee is Jan Kooijman: voormalig moderne danser, acteur, presentator en ondertussen ook tv-maker. Nummer drie is Joanna Leunis: ze won alle grote latin- en ballroomwedstrijden en werd ook meerdere malen Europees én wereldkampioene. En last but not least is er Michel Froget. Hij werkte o.a. als danser en choreograaf in London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met grote artiesten als Snap, Enrique Eglesias en groep A+.