Dancing with the Stars

Maak kans op een optreden in de grote live finale van Dancing with the Stars

Kan jij een beetje dansen en hou je van een uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je maakt namelijk kans op een optreden in de grote live finale van Dancing with the Stars. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Wat moet je precies doen?

Wel, eenvoudig!

Leer de 'Bacardi Dance' met behulp van onderstaande video

In deze tutorial leggen Frank en Laura, twee professionele dansers uit Dancing with the Stars, stap voor stap de nodige pasjes uit. Eens je de basisbewegingen onder de knie hebt, kan je er je eigen toets aan geven en de sterren van de hemel dansen.

Maak een filmpje

Film jezelf (of schakel een vriend, vriendin, collega of familielid in) terwijl je alleen of samen met anderen (met een maximum van 5 personen) de 'Bacardi Dance' danst op Jump van Major Lazer. Wil je graag met meer dan 5 personen deelnemen? Super leuk, maar voor de liveshow kunnen we jammer genoeg maximum 5 kandidaten uitnodigen.

Laat ons weten waar we jouw video kunnen bekijken

Plaats je filmpje op je eigen sociale media kanalen (Twitter of Instagram) met de hashtag #DoWhatMovesYou. Zorg ervoor dat je profiel publiek is zodat we je inzending zeker kunnen bekijken. Vul vervolgens hieronder je gegevens én de URL in waar we jouw versie van de dans kunnen bekijken.

3 stapjes voor je in te schrijven

En dan is het duimen geblazen!

De leukste inzendingen dingen mee naar een optreden in de grote live finale van Dancing with the Stars.

Keep in mind:‘If it’s a Floor, it’s a dancefloor’. Hou je dus vooral niet in!  

Deelnemen was mogelijk tot vrijdag 23 november 2018, 17u00.