Binge-watch De Dag in aanwezigheid van cast en crew op Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende organiseert op zaterdag 8 september, in samenwerking met Telenet en VIER, de Ultieme Binge-marathon van De Dag. Van 11 uur tot middernacht kan je op één volledige dag alle twaalf afleveringen van deze meeslepende Vlaamse serie ontdekken. Het festival zorgt voor een een échte binge-beleving: je krijgt een goodiebag met een fleecedekentje, een powerbank (zodat je geen last krijgt van een 'fear of missing out'-gevoel), clips om je zak chips te sluiten, een stressbal voor de spannende momenten en nog veel meer. Versnaperingen en verfrissingen zijn natuurlijk ook inbegrepen. En dit allemaal in het bijzijn van cast & crew!

Een dag in de ban van De Dag?

Bestel hier je tickets!

De Dag werd bedacht en geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en geregisseerd door Gilles Coulier (Cargo, Bevergem) en Dries Vos (Bad Trip). In deze serie gaan oude rotten in het vak als opkomend talent hand in hand: je herkent Sofie Decleir, Titus de Voogdt, Maaike Neuville, Jeroen Perceval, Geert Van Rampelberg, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Willy Thomas, Lynn Van Royen maar ook Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Lukas De Wolf en Bob Snijers.

De Dag 1

Synopsis

Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Eén dag spelen politie en gijzelnemers kat en muis. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. Niets is wat het lijkt: bij iedere aflevering vallen er meer en meer puzzelstukjes in elkaar...