Binge-watch De Dag in aanwezigheid van cast en crew op Filmfestival Oostende

De Dag 1

Filmfestival Oostende organiseert op zaterdag 8 september, in samenwerking met Telenet en VIER, de Ultieme Binge-marathon van De Dag. Van 11 uur tot middernacht kan je op één volledige dag alle twaalf afleveringen van de meeslepende Vlaamse serie ontdekken. Op deze Binge-marathon zal de festivalbezoeker niet alleen verwend worden met een cinematografische beleving maar vinden er, tussen de afleveringen door, ook ontmoetingsmomenten met de cast plaats. 

De Dag werd bedacht en geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en geregisseerd door Gilles Coulier (Cargo, Bevergem) en Dries Vos (Bad Trip). De serie combineert een verrassende mix van bekende acteurs en opkomend talent met hoofdrollen voor o.m. Sofie Decleir, Titus de Voogdt, Maaike Neuville, Jeroen Perceval, Geert Van Rampelberg, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Willy Thomas, Lynn Van Royen maar ook Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Lukas De Wolf en Bob Snijers.

BESTEL HIER JE TICKETS  

De Dag 2

Synopsis

Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel.