De Mol

Hier zagen Mollenjagers "Jij weet niets" opduiken

Sinds vorige donderdag verschijnen er hier en daar mysterieuze berichten over de boodschap "Jij weet niets". Van een bericht in de lucht tot een affiche van 75m²: het lijkt alsof De Mol heeft toegeslagen.

Mysterieuze affiches van ‘De Mol’ duiken op in Vlaanderen

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn woensdag affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen van het gelijknamige programma: Gilles, Magda, Pieter, Hugo, Eline en Marc. Niet alleen in grote steden als Gent, Mechelen en Hasselt overigens, maar net zo goed in kleinere dorpjes als Kuurne en Zandvoorde.

Bron: Nieuwsblad

Het is begonnen: VIER zendt eerste hint over ‘De Mol’ uit

Omdat op heel wat verschillende plaatsen in heel Vlaanderen zijn of haar aanwezigheid werd opgemerkt, kregen de ‘De Mol’-fans vorige zondag een spot te zien op VIER waarin verwezen werd naar een eerste belangrijke afspraak met ‘De Mol’.

Zo waren er kleine initiatieven, zoals een Vietnamese tuktuk die zich vastreed op het Mechelseplein in Antwerpen. Of de inwoners van Sint-Gillis-Waas die een flyer in de bus kregen over een aangekondigde ‘mollenplaag’.

Bron: Het Laatste Nieuws

Op jijweetniets.be verschijnt er een aftelklok naar donderdag 16.00.

Bizarre oproep of een boodschap van 'De Mol'?

Inwoners van Sint-Gillis-Waas kregen een flyer in de bus over een aangekondigde 'mollenplaag'. En dat riep heel wat vragen op..

Mollenjagers vlooiden de folder aandachtig uit en zochten naar aanwijzingen. Zo staat er in de flyer dat je mollen kan ontmoedigen met tuinplanten als Sint-Pieterskruid en Magdalenarozen. Dat zou een hint zijn naar twee ‘mollen’ uit de vorige seizoenen: Pieter en Magda.

Ook de aanspreking leidt volgens sommigen naar De Mol. Er wordt namelijk gesproken over Sint-Gilles-Waas in plaats van Sint-Gillis-Waas. Een knipoog naar Gilles De Coster, presentator van De Mol, of naar ‘mol’ Gilles Van Bouwel.

Op de flyer staat een gsm-nummer, maar wie daarnaar belt, wordt voorlopig niet veel wijzer. Je krijgt enkel de boodschap ‘jij weet niets’ te horen. Die zin is ook al op reclamepanelen in het straatbeeld verschenen.

Bron: Nieuwsblad

Inwoners en goed oplettende Mollenjagers belden massaal:

De boodschap van ‘De Mol’ verschijnt overal, zelfs in de lucht

In video's op VIER is te zien hoe de zin “Jij weet niets” overal in Vlaanderen te vinden was. Van een boodschap in de lucht door een vliegtuig met volgnummer PHPHX tot een kruiswoordraadsel in de krant...

En dan was er nog deze hilarische, maar toch verdachte reclamespot:

Ook dit mysterieus busje reed door Vlaanderen terwijl de woorden "Jij weet niets" werden gescandeerd door het geluidssysteem:

Wat staat Lloyd plots op de Boekentoren in Gent te doen? 

"Verraad komt nooit alleen. Jij weet niets" staat dinsdag afgebeeld op een affiche van 75m². De Boekentoren aan UGent wordt meteen in verdenking gesteld van een nieuwe hint over De Mol. Vooral de aanwezigheid van oude bekende Lloyd doet stof opwaaien.

Onze hoed gaat alvast af voor de goed oplettende Mollenjagers op het forum van wieisdemol.be