De Slimste Mens ter Wereld

VRT-nieuwsdienst-trio waagt zich aan De Slimste Mens ter Wereld

VRT-trio Björn Soenens, Goedele Wachters en Xavier Taveirne zal de eer van de staatsomroep verdedigen in De Slimste Mens ter Wereld. Gewapend met een glanscarrière in de actualiteit, trekken ze ten strijde. Dat dit de sleutel tot succes is, bewezen Linda De Win en Freek Braeckman al in het verleden. Zal de VRT plaats moeten maken voor een derde trofee in de prijzenkast van de Reyerslaan?

De VRT-nieuwsdienst stuurt zijn haantjes

De meest opmerkelijke kandidaat is Björn Soenens. Hij zal Amerika even vanop afstand watchen en vakantie nemen in eigen land. Björn is een te vrezen kandidaat want naar eigen zeggen gaan zijn interesses van ‘De Amerikaanse politiek en geschiedenis tot de kinderen van Beyonce en Jay Z: Rumi en Sir.’

Xavier Taveirne gaf recent zijn job bij de radio en daarbij ook zijn zondag op om de Zevende Dag te presenteren. Als ervaren Trivial Pursuit-rot kent hij waarschijnlijk nu al alle vragen van Erik.

Derde in het VRT-team is Goedele Wachters, een bloedserieus nieuwsanker dat gemakkelijk in een lachkramp schiet. Hopelijk steken Erik en Goedele elkaar dus niet te veel aan.

De Slimste Mens ter Wereld, later dit najaar op VIER