Dit team van NRJ-presentatoren is on air vanaf 3 september

NRJ-team

Toon Smet, Xander Peeters, Olivia De Clercq, Emma Salden, Louise Ailliet, Valerie Wynants, Michaël Joossens, Evi Geysels, Youssef El Kaouakibi en Kim Muylaert zullen vanaf 3 september zorgen voor bruisende radio en een dagelijkse portie hits op NRJ.

Valerie Wynants

Valerie

Valerie, 23 bijna 24. Limburger in hart en nieren. Altijd goedlachs en houdt van: alles wat met muziek te maken heeft, spaghetti vongolé en katten. Kijkt enorm op naar David Bowie. Geboren voor te dansen en te lachen. Exploreert graag de urban scène en fotografeert soms gekke gebouwen (en vriendinnen).

Elias Smekens

Elias

Elias werd geboren in Antwerpen op 12 oktober 1987 en meteen was duidelijk dat hij over een grote longinhoud beschikt. Hij vertoefde al enkele jaren in het Vlaamse radiolandschap. Als tiener bij Radio Centraal en O Radio, daarna kwam hij via een talentenjacht terecht bij Radio Donna en dus MNM en tot voor kort was hij aan de slag bij Qmusic. Sinds z’n 13e is hij stapelzot van alles wat met radio en muziek te maken heeft. Je vindt hem dan ook vaak achter of in de buurt van een microfoon. Elias houdt van apocalyptische films, een entrecote met een lekker Belgisch biertje, concerten, z’n vrouw en z’n dochter…en natuurlijk, van NRJ.

Xander Peeters

Xander

Xander is 29 en elke dag bezig met geluid. Als hij geen muziek maakt, zit hij wel ergens in een studio spotjes in te spreken of staat hij op het podium. Naast radio maken, speelt Xander improvisatie comedy en cabaret. Zolang hij maar iets te vertellen heeft... En het is natuurlijk nog leuker als er dan ook iemand luistert!

Olivia De Clercq

Olivia

Olivia werd geboren in 1993 en is afkomstig uit Breendonk. Daar kennen ze haar wel beter onder de bijnaam ‘Olijf’.  Nu woont ze in Mechelen samen met haar vriend, waarmee ze ook graag eens afzakt naar het stadion van KV Mechelen. Verder rijdt ze ook nog paard en heeft ze graag een volle agenda : boordevol en-er-gy/NRJ!

Emma Salden

Emma

Emma werd geboren in Antwerpen op 26 september 1996 met een grote glimlach. Ergens slecht gezind binnen wandelen, staat niet in haar woordenboek. Al van kleins af aan deinzde ze nooit terug voor een babbeltje en kreeg ze steeds hetzelfde te horen ‘Die Emma is toch nooit verlegen he.’ Emma houdt van acrobatie, aperetieven in de zon en Peugeot velo’kes.

Toon Smet

Toon

Toon werd geboren op 7 april 1997 en woont in Mechelen. Al vroeg in de wieg had hij de muziekmicrobe te pakken. Van kinds af aan zingt, fluit en neuriet hij door het leven. Van 2011 tot 2017 was hij de drummer van de Vlaamse band Bandits, en ook tegenwoordig vind je hem nog dagelijks terug achter z’n piano. Daarnaast heeft Toon een gigantische passie voor radio: dé plek waar muziek, feel-good-vibes en het “live-gebeuren” mekaar ontmoeten. Match made in heaven met NRJ dus! Verder houdt Toon van frisse pintjes op zonnige terrasjes, spaghetti bolognese, concerten met crazy live-bands, en als guilty-pleasure: totaal over-the-top musicals.

Louise Ailliet

Louise

Louise Ailliet, geboren op 19 januari 1994 in Mechelen. Vast gadget van de kleine Louise? Haar knuffel en haar speelgoedradio mét microfoon. Rond haar 10e kroop ze af en toe eens achter een echte micro om zelfgeschreven gedichten in te lezen voor haar favoriete radiopresentatoren – en die dan ook nog eens écht door hen werden uitgezonden op de nationale radio. Vanaf toen was haar doel gezet: radiopresentatrice worden. Dat ze een crazy catlady is geworden, dat kwam per toeval. En laat een panter nu net familie zijn van de kat…

Michaël Joossens

Michaël

8 oktober 1992, graadje of 13 én blijkbaar de perfecte temperatuur om Michaël op de wereld te brengen. Tijdens de turnles werd-ie steeds als laatste gekozen: omdat de muziek tijdens de les hem meer interesseerde dan goals maken. Eén ding was zeker het Nationale elftal ging hij nooit halen. Gelukkig moet je als Radio-DJ geen 90 minuten lopen en staat hij nu in de basisopstelling van NRJ voor een hattrick van 9-12u!

Evi Geysels

Evi

Evi zag het levenslicht op 1 maart 1980. Als kind maakte ze al radio voor de kinderen in de buurt, met walkie talkies en een cassetterecorder. De echte ontplooiing van haar radiomicrobe kwam er na haar studies als handelsregent. Naast leerkracht is Evi al jaren actief als radiostem en combineert ze dat met heel wat stemmenwerk. De microfoon is niet meer weg te denken uit haar leven. Naast haar passie voor radio is Evi verzot op koffie, muziek, sport (actief/passief), positiviteit en een goeie babbel. NRJ is de nieuwe drive en liefde in haar leven.

Youssef El Kaouakibi

Youssef

Youssef is 24 jaar en gepassioneerd door entertainment. Hij houdt ervan mensen te inspireren, te doen lachen, roepen, bewegen… Sommigen kennen hem waarschijnlijk nog van het ‘Belgium’s Got Talent’ dansduo Young Kingz. Je vindt hem tijdens zijn vrije uren bij Let’s Go Urban, het jongerenproject van zijn oudere zus Shihame Al Kaouakibi waar hij de benen uit zijn lijf danst. Dans, muziek, een evenement hosten, maakt niet uit hoe. Hij kijkt er dan ook naar uit jullie mee te nemen op dit nieuwe avontuur bij NRJ.

Kim Muylaert

Kim

Kim Muylaert (1990), geboren in Ternat en mee met de Ikea verhuisd naar Gent. Daar woont ze met haar kat en haar man Stefaan Temmerman. Ze maakt schunnige moppen bij de improcomedygroepen Lunatics en Salamie, en probeert tussendoor te leren drummen. Kim ademt muziek: ze staat altijd als eerste op de dansvloer en zingt - helaas voor de collega’s - alles luid mee. Are you ready for her NRJ?