Stel je kandidaat voor The Bachelorette

In 2021 brengen we met VIER een geheel eigen versie van het populaire programma The Bachelorette, waarin een groep mannen zal strijden om de liefde van Elke Clijsters. Na een woelig liefdesparcours is de Limburgse schone heel oprecht op zoek naar de nieuwe liefde. Elke is 35, mama van twee en weet precies wat ze zoekt in een partner. Ze is helemaal klaar voor de volgende stap in haar leven: zich openstellen voor een nieuwe liefde in één van de grootste internationale liefdesshows van dit moment.

Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want ‘The Bachelorette’ wordt één groot avontuur. Met het hart wagenwijd open. Een spannende zoektocht voor mezelf, voor de mannen en - fingers crossed -voor de man van mijn dromen. Naar wat voor iemand ik op zoek ben? Een oprechte man met veel humor, en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring.
Elke Clijsters

Tijdens dates en activiteiten zal Elke de mannelijke kandidaten steeds beter kennen. In de wekelijkse roosceremonie bepaalt ze wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd zal krijgen om haar liefde te winnen.

Ben jij een oprechte man met veel humor die deze ervaring samen met Elke wel durft aan te gaan? Stel je dan hieronder kandidaat!