Grillmasters

Dit zijn de tien Grillmaster-duo's!

Na een razendspannende auditiedag zijn dit de tien duo's die meedingen naar de titel van Beste Grillmasters van Vlaanderen!

Sammy & Liza

Sammy (46) en de Russische Liza (34) leerden elkaar kennen toen zij 8 jaar geleden met vrienden naar Brussel afreisde. Even later gingen ze samen op reis naar Azië en daar is de vonk overgeslaan.

Martina & Jo

Martina (57) en Jo (79) zijn kookvriendinnen. Samen hebben ze alle modules al gevolgd maar ze vinden het zo leuk dat ze opnieuw begonnen zijn. Goeie koks, maar zijn het ook Grillmasters?

Toon & Tom

Toon (32) & Tom (33) kennen elkaar al van jongsaf, zaten samen in de scouts en studeerden samen. Wat hen nog het meeste bindt is de passie voor koken en grillen. Toon maakt zijn eigen appelazijn.

Stijn & Kris

Stijn en Kris zijn broers en allebei leraar. Bij de eerste zonnestralen halen ze de BBQ boven. Stijn is de creatieveling van de twee maar ook de chaoot. Kris een echte perfectionist.

Dirk & Shana

Dirk is (56) de schoonvader van Shana (26). Al vanaf hun eerste kennismaking zag ze dat hij een gepassioneerd hobbykok en griller is. Ze ziet hem dan ook als een mentor en haar ‘keukenencyclopedie’.

Ines & Caroline

Deze twee nichtjes Ines (37) & Caroline (32) groeiden samen op en flexi-jobben samen in een Grieks restaurant. Ines staat aan de grill en Caroline in de zaal.

Pieter & Jeroen

Pieter (33) & Jeroen (32) vrienden sinds de lagere school en echte levensgenieters. De heren hebben veel gemeenschappelijke hobby’s: koersfietsen, eten en drinken en uiteraard BBQ’en.

Gerben & Ann

Gerben (33) en Ann (37) zijn schoonbroer en schoonzus (Gerbens vrouw is de zus van Ann). Op familiefeestjes staan Gerben en Ann altijd samen in de keuken of aan de grill.

Wannes & Gilles

BBQ is voor Wannes (41) & Gilles (38) een uit de hand gelopen hobby. In bijberoep serveren ze streetfood van over de hele wereld vanuit hun foodtruck.

Bram & Tamara

Bram (36) en Tamara (37) zijn een West-Vlaams-Limburgs koppel uit Waregem dat elkaar leerde kennen in de studentenvereniging in Leuven. Ondertussen zijn ze gehuwd met twee kinderen.