Het jaar van Karen

Het beste van 2017

"Mensen hebben nog niks gehoord, dat is echt wel spannend"

In den beginne was er niks, nu is er een optreden in de Lotto Arena. En dat maakt het extra spannend, want tickets verkopen voor iemand ooit iets gehoord heeft? Goed zot!

Karen brengt 'Een ander spoor' voor het eerst live op de radio

Vorige week loste Karen Damen met 'Een ander spoor' het eerste nummer van haar soloplaat die in het voorjaar van 2018 uitkomt. Deze ochtend speelde ze dat nummer voor het eerst live bij MNM!

Karen Damen brengt een bezoek aan de dappere Esten

De achtjarige Esten lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD. Hij moet vaak zware behandelingen ondergaan maar dat houdt hem niet tegen zijn droom na te streven: beroemd worden. En daar wil Karen Damen graag een handje aan meehelpen.

Karen Damen over haar deelname aan de 20km van Brussel: "Het was de hel"

Afgelopen zondag liep Karen Damen, voor het programma Perfect, de 20km van Brussel. Maar dat verliep toch niet zo ontzettend vlot. Het volledige verslag van die 20km door Brussel zie je donderdag om 20u35 in Perfect. 

James bezorgt Karen een verrassing op bed

Karen heeft iets te vieren, want eindelijk mag het geweten zijn dat ze op 16 maart 2018 haar eerste soloplaat zal voorstellen in de Lotto Arena. Dus voorzag James een leuke verrassing deze ochtend. 

De bedgeheimen van Karen Damen: "Ik heb er nog elke dag verdriet van"

Na de uitzending wordt het altijd wat intiemer op de boot, en dan probeert James Cooke nét dat tikkeltje meer te weten te komen van de bootgasten. Vandaag: Karen Damen

Karen geconfronteerd met fobie

Tijdens hun verblijf op de camping steken Karen en James geregeld de handen uit de mouwen. Alleen wordt deze klus een pak zwaarder dan verwacht... 

De eerste ochtend brengt direct ook de eerste ongemakken met zich mee

Het campingleven is duidelijk niet altijd een ponykamp.

"Ik vind dat ik keihard op jou lijk"

Voor het slapengaan, kruipt Karen gezellig bij één van de gasten. De klik is er meteen en Karen herkent zowel uiterlijk als innerlijk veel van haarzelf in de knappe jongedame. De intieme en amicale sfeer zorgt voor een diep gesprek over haar beperking.

"Ik heb niet enkel naast de goal getrapt ..."

Vanavond jureren Philippe Geubels en Karen Damen. Erik kent Antony, de echtgenoot van Karen, via zijn voetbalploegje. Maar daarmee wordt Erik liever niet geconfronteerd.