#hetisingewikkeld

Het wordt weer héél ingewikkeld in het nieuwe seizoen van #hetisingewikkeld

2 dochtertjes, 2 gescheiden ouders én een lief samen onder 1 dak !? Ja, dat wordt weer héél ingewikkeld! Het nieuwe seizoen van #hetisingewikkeld gaat op dinsdag 6 oktober om 20u35 van start met een extra lange aflevering.

Nood aan een opfrissertje van het eerste seizoen? Wij ook! Daarom graag een kleine samenvatting in onderstaande video.

Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers) leven nog steeds gescheiden in hetzelfde huis. Om de week de ene in de kelder, de andere in het huis met de kinderen. Wanneer Charlotte, de nieuwe vriendin van Peter, steeds meer komt inwonen, is Lien dagelijks getuige van hoe Peter met Charlotte een tweede adem vindt. Lien voelt zich als enige single het buitenbeentje. Valerie (Lize Feryn) wil Lien dan ook zo snel mogelijk op Tinder...

#hetisingewikkeld seizoen 2

Wanneer ook de zus van Lien met haar pasgeboren baby intrekt, staat het huis helemaal op stelten. Maar doet de baby oude herinneringen opleven en het ijs tussen Lien en Peter smelten? Één ding is zeker: het wordt heel ingewikkeld.

Met ook Charlotte Vandermeersch, Lize Feryn, Bert Haelvoet, Geert Hunaerts en een opvallende gastrol voor Filip Peeters als de Tinderdate van An Miller.

Seizoen 2 van #hetisingewikkeld gaat op dinsdag 6 oktober om 20u35 van start met een extra lange aflevering.