Hotel Römantiek

Welke koppels vaarden al met een zwaan op de woeste woestijnzee?

Bij Hotel Römantiek zegeviert de liefde. Elke avond krijgt één uitverkoren koppel de kans om de ontluikende liefde aan te gaan. Wie besteeg reeds de zwaan op de woeste zand-zee? Een klein overzichtje.

1. Angèle & Willy

Angèle & Willy

Bij Angèle & Willy was het - pats boem - liefde op het eerste zicht. Willy vertelde Angèle dat zijn eerste jeugdliefde ook een Angèle was, waardoor de huidige Angèle als een blok voor hem viel. Sindsdien gaat het koppeltje dolverliefd samen hun Hotel Römantiek-avontuur aan. Het enige wat de relatie misschien parten zou spelen, is dat Angèle een hekel heeft aan rokers. En laar nu per toeval Willy een echt roker zijn...

2. Lucienne & Bernard

Lucienne & Bernard

Twee vroegere cafébazen: het lijkt een match made in heaven. Lucienne & Bernard zijn beiden erg joviaal, sociaal en houden van een pintje en een zangstonde van tijd tot tijd. Vooral Lucienne!

Lucienne zingt

3. Anne-Marie en Jean-Pierre

Anne-Marie & Jean-Pierre

De kandidaten wisten helemaal niet wanneer er nog extra mannen in het spel konden verschijnen. De verbazing was dan ook groot wanneer er plots op het stemformulier voor de vrouwen, een vraagteken stond, naast de oorspronkelijke kandidaten. Anne-Marie koos voor het avontuur en belandde zo met Jean-Pierre in de zwaan, één van de vier Mystery Mannen.

4. Jos & Leen

Jos & Leen

Jos is een fel gegeerde vrijgezel tussen de mannelijke kandidaten. Maar toch was het Leen die met Jos een nacht de zwaan mocht delen. Hebben de twee tortelduifjes elkaar dan eindelijk gevonden?

5. Mia & Etienne

Mia & Etienne

Etienne twijfelde even tussen Lies en Mia, maar ging dan voluit voor Mia. In de lift stal hij zelf een kleine kus van haar. Blijft het liefdesgeluk duren?