Huizenjagers: Vakantiehuizen

Schrijf je in voor de buitenlandse versie van Huizenjagers

Schrijf je in als kandidaat-koper

Na het succes van Huizenjagers in België maakt het programma voor de eerste keer een uitstapje naar het buitenland. Ben je op zoek naar een woning of tweede verblijf in het buitenland, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schrijf je dan nu in voor het eerste seizoen van Huizenjagers Buitenland. 

Schrijf je hier in

Schrijf je in als vastgoedmakelaar

Na het succes van de vorige seizoenen van Huizenjagers in België maakt het programma een uitstapje naar het buitenland. Ben je een professionele Belgische vastgoedverkoper en wil je aan de buitenwereld tonen dat jij één van de beste vastgoedverkopers bent in het buitenland? Schrijf je dan snel in voor Huizenjagers Buitenland!

Schrijf je hier in

Gratis naar Second Home Expo dankzij Huizenjagers Buitenland

Huizenjagers Buitenland nodigt je uit om Second Home Expo te bezoeken. Dus droom je van een tweede verblijf in binnen- of buitenland? Wens je juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede verblijf? Ontdek meer dan 25 landen, waaronder toplocaties Spanje, Frankrijk, Italië en een uitgebreid dagelijks seminarie programma.

Registreer je nu online en bezoek de Second Home Expo gratis. Bezoek ook zeker even de stand van Huizenjagers Buitenland op 619.

Registreer je hier