Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek?

Ben jij één van onze volgende kandidaten die schitteren op het VIER-scherm? Of wil je weleens weten hoe een opname er achter de schermen aan toegaat? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Neem samen met vrienden en familie deel aan de Rode Kruis Rescue Run

De missie van jou en je team is Timmy heelhuids over de finish krijgen. Dat doe je door onderweg zo goed en zo snel mogelijk op enkele rampscenario’s te reageren met next level eerstehulptech-nieken. De experts van Rode Kruis-Vlaanderen geven jullie een duwtje in de rug!

To The Rescue

Control Pedro zoekt publiek

Dit voorjaar komt Pedro Elias terug met een nieuw seizoen van Control Pedro. Het panelprogramma dat wekelijks het internet fileert en serveert op een bedje van gezonde chaos. En daar kan jij bij zijn!

Schrijf je in

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Expeditie Robinson

Ben jij klaar voor dé uitdaging van je leven? Schrijf je dan nu in voor Expeditie Robinson.

Schrijf je in

Kan jij bakken als de beste?

Doe jij niets liever dan bakken? Kan jij broyeren, cremeren, garneren en glaceren? Heb jij er altijd al van gedroomd om te bakken in de Bake Off-tent? Schrijf je dan hier in voor het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen.

Schrijf je in

Op zoek naar je droomwoning?

Ben jij op zoek naar je droomwoning of een specifiek pand, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schrijf je dan hieronder in voor een nieuw seizoen van Huizenjagers en wie weet breng jij binnenkort het bod van je leven uit!

Schrijf je in