Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek?

Ben jij één van onze volgende kandidaten die schitteren op het VIER-scherm? Of wil je weleens weten hoe een opname er achter de schermen aan toegaat? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van De Mol

Stel je nu kandidaat voor het volgend seizoen van De Mol. Stort jezelf in een onvergetelijk avontuur en maak de reis van je leven!

Schrijf je in

Schrijf je in als kandidaat voor Stukken Van Mensen

De eerste fiets van Eddy Merckx? Een gitaar die van Elvis Presley geweest is? Een schilderij dat weleens een échte Picasso zou kunnen zijn? Heb jij een zeldzaam of bijzonder object? Denk je zelfs dat het behoorlijk wat geld waard is? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Stukken van Mensen.

Schrijf je in

Schrijf je in voor het tweede seizoen van Grillmasters

Wij zijn op zoek naar nieuwe duo's die kunnen grillen, garneren en godverdekke goed marineren. Schrijf je nu in als duo voor het tweede seizoen van Grillmasters.

Schrijf je in

Schrijf je in voor het derde seizoen van Hotel Römantiek

Ben jij 65+, vrijgezel en op zoek naar een lief? Schrijf je dan hier in voor de meest römantische reis van je leven!

Schrijf je in

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Leeuwenkuil

Vijf leeuwen gaan op zoek naar een gouden idee, een innovatieve geest of waanzinnige ambities. Zoek jij een investering voor je droom? Schrijf je in voor het tweede seizoen van Leeuwenkuil!

Schrijf je in

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Huizenjagers

Ben jij op zoek naar een woning, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Heb je ook het gevoel dat alle huizen in Vlaanderen verkocht zijn? Dan is er goed nieuws, want Huizenjagers komt terug!

Schrijf je in

Nog steeds op zoek naar je droomhuis?

Word jij gek van de eindeloze zoektocht naar je droomhuis? Pak het helemaal anders aan... Stap mee in een nieuw sociaal experiment en krijg de ultieme hulp!

Schrijf je in

Schrijf je in voor het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen

Is bakken jouw grootste passie? Tover jij met gemak de mooiste creaties op tafel? Schrijf je dan hier in voor het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen.

Schrijf je in