Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek?

Ben jij één van onze volgende kandidaten die schitteren op het VIER-scherm? Of wil je weleens weten hoe een opname er achter de schermen aan toegaat? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Stukken van Mensen

De eerste fiets van Eddy Merckx? Een gitaar die van Elvis Presley geweest is? Een schilderij dat weleens een échte Picasso zou kunnen zijn? Heb jij een zeldzaam of bijzonder object? Denk je zelfs dat het behoorlijk wat geld waard is? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Stukken van Mensen.

Schrijf je in

Schrijf je in voor Huizenjagers

Ben jij op zoek naar je droomwoning of een specifiek pand, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schrijf je dan in voor Huizenjagers en wie weet breng jij binnenkort het bod van je leven uit!

Of ben je professioneel actief als vastgoedmakelaar en wil je aan de buitenwereld tonen dat jij één van de beste vastgoed verkopers bent van jouw regio? Dan kan je je inschrijven als vastgoedmakelaar!

Schrijf je in

Control Pedro zoekt publiek

Dit voorjaar komt Pedro Elias terug met een nieuw seizoen van Control Pedro. Het panelprogramma dat wekelijks het internet fileert en serveert op een bedje van gezonde chaos. En daar kan jij bij zijn!

Schrijf je in

Kan jij bakken als de beste?

Doe jij niets liever dan bakken? Kan jij broyeren, cremeren, garneren en glaceren? Heb jij er altijd al van gedroomd om te bakken in de Bake Off-tent? Schrijf je dan hier in voor het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen.

Schrijf je in