Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek?

Ben jij één van onze volgende kandidaten die schitteren op het VIER-scherm? Of wil je weleens weten hoe een opname er achter de schermen aan toegaat? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Schrijf je in voor het publiek van Gert Last Year

De feestdagen komen eraan. Die zalige periode van gezelligheid, leuke verrassingen en onvergetelijke momenten. En daar zullen ook Gert en James voor zorgen in het leukste eindejaarsprogramma van het jaar, maar dat kunnen ze niet zonder jou!

Schrijf je in

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Expeditie Robinson

Ben jij klaar voor dé uitdaging van je leven? Schrijf je dan nu in voor Expeditie Robinson.

Schrijf je in

Kan jij bakken als de beste?

Doe jij niets liever dan bakken? Kan jij broyeren, cremeren, garneren en glaceren? Heb jij er altijd al van gedroomd om te bakken in de Bake Off-tent? Schrijf je dan hier in voor het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen.

Schrijf je in

Op zoek naar je droomwoning?

Ben jij op zoek naar je droomwoning of een specifiek pand, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schrijf je dan hieronder in voor een nieuw seizoen van Huizenjagers en wie weet breng jij binnenkort het bod van je leven uit!

Schrijf je in

Heb jij een zeldzaam of bijzonder object?

De eerste fiets van Eddy Merckx? Een gitaar die van Elvis Presley geweest is? Een schilderij dat weleens een échte Picasso zou kunnen zijn? Heb jij een zeldzaam of bijzonder object? Denk je dat het behoorlijk wat geld waard is? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Stukken van Mensen.

Schrijf je in