Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek?

Ben jij één van onze volgende kandidaten die schitteren op het VIER-scherm? Of wil je weleens weten hoe een opname er achter de schermen aan toegaat? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Schrijf je in voor het publiek van De Battle

James Cooke en Gert Verhulst zoeken enthousiast publiek voor een unieke, spectaculaire, grootse TV-show. In ‘De Battle’ strijden James en Gert niet alleen tegen 2 Nederlandse concurrenten maar ook tegen zichzelf! Ze moeten enkele spannende opdrachten uitvoeren en daarbij kunnen ze jullie steun gebruiken.

Schrijf je hier in

Schrijf je in en wie weet vlieg jij binnenkort nog naar Love Island!

Zin in een summer of love met één van onze Love Island-singles? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet zit jij weldra op het vliegtuig richting Love Island.

Schrijf je in

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Stukken van Mensen

De eerste fiets van Eddy Merckx? Een gitaar die van Elvis Presley geweest is? Een schilderij dat weleens een échte Picasso zou kunnen zijn? Heb jij een zeldzaam of bijzonder object? Denk je zelfs dat het behoorlijk wat geld waard is? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Stukken van Mensen.

Schrijf je in

Schrijf je in voor Huizenjagers

Ben jij op zoek naar je droomwoning of een specifiek pand, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schrijf je dan in voor Huizenjagers en wie weet breng jij binnenkort het bod van je leven uit!

Of ben je professioneel actief als vastgoedmakelaar en wil je aan de buitenwereld tonen dat jij één van de beste vastgoed verkopers bent van jouw regio? Dan kan je je inschrijven als vastgoedmakelaar!

Schrijf je in