Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek?

Ben jij één van onze volgende kandidaten die schitteren op het VIER-scherm? Of wil je weleens weten hoe een opname er achter de schermen aan toegaat? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Op zoek naar een job? Waag je kans in het tweede seizoen van De Sollicitatie

Op zoek naar de job van je leven en ondertussen meespelen in een nieuw seizoen van De Sollicitatie? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Solliciteer hier

Pedro zoekt publiek

Vanaf het voorjaar van 2018 start Control Pedro al klikkend en swipend aan z'n tweede seizoen! Samen met panelleden als Erik Van Looy, James Cooke, Rik Verheye, Evi Hanssen en nog vele anderen, scrolt hij wekelijks door de wonderbaarlijke jungle van het wereldwijde web.

Schrijf je in

Single en op zoek naar een lief?

Voor een nieuw programma zijn we op zoek naar singles die op een verrassende manier willen daten! Ben je zelf single of ken je een single die je graag aan een lief wil helpen? 

 

Laat het ons weten

Schrijf je in voor het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen

Is bakken jouw grootste passie? Tover jij met gemak de mooiste creaties op tafel? Schrijf je dan hier in voor het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen.

Naar het formulier

Schrijf je in voor een nieuw seizoen van Huizenjagers

Ben jij op zoek naar een woning, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Heb je ook het gevoel dat alle huizen in Vlaanderen verkocht zijn? Dan is er goed nieuws, want Huizenjagers komt terug!

Schrijf je hier in

Komen Eten zoekt gastvrouwen/heren

Binnenkort serveert VIER opnieuw een mix van onverwachte vriendschappen en de liefde voor het koken. Wil jij erbij zijn?
 

Schrijf je hier in