De recepten van Jill

Jill_voorgerecht

Voorgerecht: Verse krabcocktail

  • verse krab van chatka (Hanos)
  • IJsbergsla
  • Mayonaise
  • Ketchup
  • Slagroom
  • Sherry
  • Paprikapoeder (afwerking)
  1. Je haalt de krab uit elkaar, zorg dat alle plastictjes eruit zijn gehaald.
  2. Dan snijd je de ijsbergsla in stukjes en hou je 1 groot stukje sla voor de show! En leg je in een kommetje.
  3. Daarna strooi je de krab erin (overal een beetje , goed veel krab overal voor de smaak).
  4. Dan ga je de zelfgemaakte cocktail saus maken door de slagroom eerst goed op te kloppen (niet te dun niet te dik).
  5. 1 eetlepel mayonaise erdoor en ketchup op gevoel dat het wat rozig wordt! En de sherry op het einde er nog door .. dat de smaak helemaal goed zit!
  6. Dan de saus over de krab doen en als afsluiter wat paprikapoeder voor de show!
Jill_hoofdgerecht

Hoofdgerecht : pink pasta geitenkaas

  • Normale spaghetti
  • Rode bieten
  • Teentje knoflook
  • Spekjes
  • Geitenkaas
  • Champignons voor de vegetarische mensen
  • Truffelolie
  1. Eerst met een stomper de rode bieten plat stompen zodat het een soort sausje wordt!
  2. De spaghetti in gekookt water steken (10 min).
  3. Je doet truffelolie in de pan en strooit teentje knoflook met de rode bieten saus erdoor.
  4. Drie minuten roeren.
  5. Dan bak je in de andere pan de spekjes tot dat ze lekker knapperig zijn.
  6. Dan smelt je de geitenkaas in dezelfde pan en goed mengen samen (kan ook met champignons)
  7. Dan strooi je pijnboompitten erbij zodat die ook lekker knapperig orden in de pan!
  8. Je giet dan de spaghetti af gooit die bij de roden bieten saus zodat de spaghetti roze wordt.
  9. Daarna mooi serveren op een bordje en de lekkere geitenkaas met spekjes en pijnboompitten erover doen ! Voila
Nagerecht_Jill

Unicorn Freakshake

  • Gebruik liefst freakshake-glazen
  • Vanille-ijs
  • Debic slagroom (stevigere slagroom dan normale slagroom)
  • Roze donuts
  • Halfvolle melk
  • Snoepjes: marshmallows (kleintjes) en zure sliertjes , snoepjes naar keuze
  • Aardbeiencoulis
  • blauwe glinstering (suiker)
  1. Je neemt een freakshake-glas , handschoentjes best aandoen voor de plak aan je handen en voor de properheid.
  2. Je smeert het bovenste stuk van het glas vol met aardbeiencoulis en plakt daar de blauwe glinstering over.
  3. Je mixt 150 ml melk en 1 bol vanille-ijs tot een milkshake en giet het daarna in het versierde glas tot boven.
  4. Je legt daarna de donut op het glas.
  5. Daarna spuit je voorzichtig de slagroom in een mooi torentje en beplak je die volledig met snoepjes en marshmallows.
  6. Je steekt daarna het rietje in de donut zodat je lekker je milkshake op kan drinken en legt er ook een lepeltje bij voor de rest op te eten.