
Voorgerecht: Burrata
- 1 burrata per persoon
- Rode ui
- Olijfolie
- Basilicum
- Sushi azijn
- Peper en zout
- Kleine tomaatjes in verschillende kleuren
- Rode ui in kleine stukjes snijden
- Basilicum fijn snijden
- Tomaatjes in 2 snijden
- Burrata afgieten en op een bord leggen
- Overgieten met beetje sushi azijn en olijfolie
- Tomaatjes bij dresseren
- Basilicum over strooien
- Kruiden met peper en zout

Hoofdgerecht: Pasta - spinazie - feta
- 400 gr - verschillende soorten champignons
- 400 gr - Penne rigata pasta
- 400 gr Feta
- Room
- Spinazie
- Bakboter
- pijnboompitjes
Bereidingswijze:
- Champignons in stukjes snijden
- Ondertussen water en pasta koken
- Boter in de pan, champignons bakken, op einde spinazie erbij (kruiden met peper en zout) - als klaar is - uit de pan halen en in dezelfde pan de room en 3/4 van de feta doen
- De pasta mengen met de saus en 1/2 van de spinazie met champignons
- Goed afkruiden
- Op een bord dresseren
- De rest van de spinazie en champignons bovenop de pasta leggen
- 1/4 van de feta nog verkruimelen over het geheel
- Afwerken met pijnboompitjes

Nagerecht: (benaming gerecht?)
- ananas
- Munt
- Rietsuiker
- Ijs
- Ananas in dunne sneetjes snijden
- Munt en rietsuiker samen crushen
- Ananas besprenkelen met munt-suiker
- Bolletje ijs op scheppen