Komen Eten

De recepten van Natacha

Voorgerecht Natacha

Voorgerecht: Pladijs met frisse sla en tartaar

  • Pladijs
  • smout
  • brood
  • verse tartaar
  • sla
  • Tomaat
  • ui
  • Citroen in schijfjes
  • Peper
  • zout
  • mosterd
  • olie
  • gesnipperde ui
  • Verse peterselie
  1. Fileer de pladijs fileren en ontvel hem.
  2. Bak in smout.
  3. Leg een snee brood op het bord en beleg met verse tartaar.
  4. Leg er sla op en fijngesneden tomaat en ui.
  5. Eindig met de gebakken pladijs filet en leg er nog een boterham op.
  6. Serveer met een stukje citroen.
  7. Wil je zelf verse tartaar maken, start dan met een verse mayonaise. Meng eigeel met wat peper en zout, een lepel mosterd en wat olie, tot je een vast mengsel hebt. Voeg de gesnipperde uitjes toe en verse peterselie.
Hoofdgerecht Natacha

Hoofdgerecht: griet

  • griet
  • visbouillon
  • champignon
  • peterselie
  • gember
  • limoenbladeren
  • look
  • verschillende verse kruiden: citroengras, citroenmelisse, dragon, bladpeterselie, tijm, basilicum room
  • geklaarde boter
  • pasta
  1. Fileer de griet en ontvel de vis.
  2. Leg in een ovenschotel en overgiet met de geklaarde boter.
  3. Kruid met wat peper en zout en zet in de koelkast.
  4. Kook de bouillon in met citroengras en citroentijm en zeef nadat het ingekookt is. Zet na het zeven terug op het vuur en laat koken.
  5. Voeg room toe en alle dun gesneden kruiden. Laat alles mooi trekken tot de saus ingedikt is.
  6. Snijd de champignons heel dun en bak ze met peterselie, gember en look. Giet er wat citroensap over en laat de limoen bladeren meestomen.
  7. Gaar de vis op 180 graden.
  8. Kook de pasta en serveer alles samen.
Nagerecht Natacha

Nagerecht: Merengue

  • Merenigue
  • verse slagroom
  • muntblaadjes
  • Aardbeien
  • Suiker
  • Limoensap
  • chocoladeschilfers
  1. Breek de merengue in grove stukken en meng met de slagroom.
  2. Meng de aardbeien met wat muntblaadjes en giet er wat suiker en limoensap overheen.
  3. Werk af met chocoladeschilfers.