De recepten van Noella

Voorgerecht

Voorgerecht: cocktail van krab en garnaaltjes

Benodigdheden

  • Sla
  • Crab
  • Citroen
  • Garnaaltjes (grijs)
  • Tomaat
  • Cocktailsaus
  • Ananas
  • Peper,zout
  • Paprika poeder

Bereidingswijzen

  1. Sla in de glaasjes verdelen
  2. Groenten/ fruit in stukjes snijden
  3. Garnaaltjes en crab onder elkaar mengen met de tomaat en de annanas en de cocktail
  4. Lepel dit er boven op
  5. Afwerken met een schijfje citroen
Hoofdgerecht

Hoofdgerecht: landelijke ovenschotel

Benodigdheden

  • 8 dikke aardappelen
  • 1 bloemkool
  • Paprika poeder
  • 1 dikke ui
  • Paneermeel
  • Peper zout
  • 800gr gehakt

Bereidingswijzen

  1. Kook de aardappelen en de bloemkool gaar
  2. Laat een ui gesnipperd stoven in de pan
  3. Meng er het gehakt onder en kruid dit af
  4. Giet de aardappelen en de bloemkool af
  5. Pureer deze onder elkaar
  6. Giet er een bechamel saus onder
  7. Meng dit geheel en verdeel dit onder 4 schaaltjes
  8. Erna het gehakt er over
  9. En dan nog 1 laag puree mix er boven op
  10. Werk af met paneermeel en een klontje boter
  11. Zet in een voorverwarmde oven van ongeveer 180 graden Celsius
Nagerecht

Dessert: sorbet van mango limo cello en passievrucht

sorbet limoncello

  • 1.800 gr water
  • 1.000 gr neutrale sorbet mix
  • 500ml limoncello
  • 15 min laten afdraaien

Sorbet mango

  • 1.800 gr water
  • 1.000 gr neutrale sorbet mix
  • 500gr mango
  • 15 min laten afdraaien

Yoghurt amarena- kers

  • 1 liter basis mix à melk, vanille stokje mespuntje vanillepoeder
  • 150gr magere griekse yoghurt
  • Varigato van amarena kersen à melk met yoghurt afdraaien 1 laag amarena er door roeren dan 2de laag