Love Island

Deze Nederlandse schone presenteert Love Island naast Viktor Verhulst

Hosts

Bloedmooie singles, een luxe villa en daten onder de hete zon: dat zijn de ideale ingrediënten voor een ultieme zoektocht naar de liefde. Later dit voorjaar hopen Vlaamse en Nederlandse singles in Love Island hun ware liefde te vinden. De datingshow is een internationale hitserie en is inmiddels al in twaalf landen, waaronder Groot-Brittannië, Amerika, Australië en Duitsland te zien. De Vlaams-Nederlandse versie wordt gepresenteerd door Viktor Verhulst en de Nederlandse Holly Mae Brood. Holly Mae maakt bij Love Island haar debuut als presentatrice.

Holly Mae Brood (24) is actrice, zangeres en danseres. Ze speelde onder andere Amy Kortenaer in Goede Tijden, Slechte Tijden en Nieuwe Tijden, in speelfilms als Sneekweek, Hart Beat en VALS en deed mee aan het zangprogramma It Takes 2. Verder was ze onderdeel van RTL Concentrate en won ze in 2018 samen met Soy Kroon het dansprogramma Dance Dance Dance.

Love Island is de grootste internationale datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier, voor Vlaamse en Nederlandse singles die op zoek zijn naar ware liefde. De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar ware liefde verloopt niet altijd even soepel. De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk duo ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.