Maak kans op het boek De Pier van Claire Douglas

Maak kans op het boek De pier van Claire Douglas

De beste en spannendste Amerikaanse series, die zie je elke zondag tijdens de Crime Night van VIER. Geen misdaad blijft onopgelost! En er is meer... Maak de hele zomer lang elke week kans op criminele prijzen: vertrouw op je killer instinct, los de wedstrijdvraag op en schiet de schiftingsvraag raak. Wie weet sla jij de hoofdprijs dan wel in de boeien.

Deze week: de angstwekkende psychologische thriller De pier van Claire Douglas!

Claire Douglas

Bijna twee decennia geleden verdween de 21-jarige Sophie Collier. Ze werd voor het laatst gezien op de oude Victoriaanse pier in het kustplaatsje Oldcliffe.

Frankie Howe wordt al twintig jaar geteisterd door nachtmerries over de verdwijning van haar beste vriendin. Ze is naar Londen verhuisd om de vreselijke herinneringen zo ver mogelijk achter zich te laten. Maar wanneer ze een telefoontje krijgt van Sophies broer, die haar vertelt dat er een lichaam is gevonden, weet ze dat ze niet langer kan weglopen voor het verleden.

Angstig voor de emoties die los komen als de oude wonden weer worden opengereten, keert Frankie toch terug naar het dorp waar ze opgroeide. Wat niemand daar weet, is dat Frankie een geheim met zich meedraagt. Maar wat Frankie niet weet, is dat ze niet de enige is die iets verborgen houdt.

"De spanning druipt van elke pagina. Een verslavende leeservaring." - The Sun

Crime Night, elke zondagavond op VIER, met nieuwe afleveringen van Criminal Minds: Beyond Borders, Criminal Minds en Lethal Weapon.

*Deze wedstrijd loopt van zondag 16 juli 2017 (20u30) tot en met zondag 23 juli 2017 (20u15).