Maak kans op het boek De zaak Magritte van Toni Coppers

Maak kans op het boek De zaak Magritte van Toni Coppers

De beste en spannendste Amerikaanse series, die zie je elke zondag tijdens de Crime Night van VIER. Geen misdaad blijft onopgelost! En er is meer... Maak de hele zomer lang elke week kans op criminele prijzen: vertrouw op je killer instinct, los de wedstrijdvraag op en schiet de schiftingsvraag raak. Wie weet sla jij de hoofdprijs dan wel in de boeien.

Deze week: de indringende literaire thriller De zaak Magritte van Toni Coppers.

Toni Coppers

November 2017. Het leven van Alex Berger, een Brusselse rechercheur, staat in de wacht sinds zijn vrouw Camille overleed bij de terroristische aanslagen in Parijs, bijna twee jaar geleden. Ze werd neergeschoten op het terras van Le Carillon, waar ze met vriendinnen aan het aperitieven was. Sinds die dag is Berger een emotioneel wrak. Een man zonder hoop die te veel drinkt en om weinig of niets geeft. Zijn dromen zijn gevuld met gruwelijke nachtmerries waarin zijn vrouw hem telkens smekend komt vragen waarom hij haar niet gered heeft. Tegelijk wordt een bizar spoor van moorden getrokken door Brussel en Parijs. Telkens vinden de speurders bij het slachtoffer hetzelfde briefje: ‘Ceci n’est pas un suicide’

Toni Coppers (1961) is de geestelijke vader van de misdaadreeks rond de sympathieke Antwerpse commissaris Liese Meerhout. Met zijn thrillers sleepte hij al diverse prijzen en nominaties in de wacht. Speciaal voor het jubileumjaar van Magritte introduceert Coppers zijn nieuwe hoofdpersonage Alex Berger.
 

Deze wedstrijd loopt van zondag 30 juli 2017 (20u15) tot en met zondag 6 augustus 2017 (20u15).

Crime Night, elke zondagavond op VIER, met nieuwe afleveringen van Criminal Minds: Beyond Borders en Criminal Minds.