Matchmakers

Jani laat singles daten zonder dat ze dat weten in Matchmakers

Jani smeedt liefdevolle complotten op VIER en laat singles daten zonder dat ze dat weten... met de hulp van hun vrienden in het gloednieuwe Matchmakers.

Wat als een single toevallig iemand leuk tegen het lijf loopt, maar niet weet dat hij aan het daten is, alles gefilmd wordt en zijn vrienden live meekijken? In het nieuwe VIER-programma Matchmakers ben je binnenkort getuige van échte ontmoetingen.

Jani1

Iedereen heeft in zijn vriendenkring iemand die single is. Iemand waarvan je denkt: “dat is zo iemand tof, hoe kan dat nu dat die nog geen lief heeft?!” Enter Jani en zijn Matchmakers.

Jani smeedt elke week een gedurfd complot met de vriendenkring van een single. Samen met de vrienden kiest Jani drie singles uit die perfect bij de single passen en samen zorgen ze ervoor dat de matches elkaar bij toeval ontmoeten. Jani volgt de dates met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen. Matchmakers laat singles daten zonder het te weten, tot drie keer toe.

Bekijk hier de eerste beelden van Matchmakers:

Steeds meer mensen zijn single in Vlaanderen. En de vrijgezellen gaan vooral online op zoek naar een geschikte partner: als losgeslagen vee moeten ze de online weide op en gaan snuffelen.

Jani2

Alleen beperkt dat snuffelen zich tot een goed gekozen Tinderfoto en een beperkt profieltje met hobby’s en interesses. Daar is altijd wel iets op aan te merken en dus gaat de date niet door. En als die toch doorgaat, dan liggen de verwachtingen om aan dat online profiel te voldoen heel erg hoog. Gevolg: de zenuwen spelen de single parten en het angstzweet breekt uit terwijl hij zich van zijn beste kant wil laten zien. Die date is vaak gedoemd te mislukken.

Jani3

Stel nu dat die vrijgezel als bij toeval iemand leuk ontmoet. Hij maakt samen iets leuk mee met een toffe persoon. Hij knoopt een gesprek aan en die andere blijkt ook single te zijn. Bovendien blijkt hij of zij nog bij hem te passen ook? Geen verwachtingen, geen datestress. Matchmakers hoopt op liefde, maar zit in elk geval boordevol vriendschap.

Matchmakers, vanaf maandag 16 april nieuw op VIER