Matchmakers

Matchmakers krijgt (nog voor eerste uitzending) remake in Verenigde Staten

Jani studio

Nog voor de eerste aflevering van Jani Kazaltzis nieuwe datingprogramma Matchmakers komende maandag op VIER in première gaat, kan het datingformat van Roses are Blue al op uitzonderlijke internationale interesse rekenen: Electus International heeft zopas de remake-rechten voor de Verenigde Staten gekocht. Electus vertegenwoordigt Matchmakers meteen ook wereldwijd en het nieuwe format wordt deze week voorgesteld op MIPTV in Cannes.

In Matchmakers wordt elke week een gedurfd complot gesmeed met de vriendenkring van een single. Samen met de vrienden kiest Jani drie singles uit die perfect bij de single passen en samen zorgen ze ervoor dat de matches elkaar bij toeval ontmoeten. Jani volgt de dates samen met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen.

Creative Director van Roses Are Blue, Mathias Coppens: "Matchmakers draait om wat iedereen kent en waar iedereen van houdt: vriendschap, humor en romantiek. We kijken er naar uit om de wereld te laten kennis maken met ons Vlaamse format".

Dit zie je maandag om 20u35 in de eerste aflevering van Matchmakers: