Ons Eerste Huis

Stijlvol verwarmen doe je zo

Waar moet je tijdens het verbouwen rekening mee houden bij het vervangen van de oude radiatoren? En welk type radiator past het best in de nieuwe ruimte? Radson weet raad!

 

De keuze van een radiator hangt af van de specifieke ruimte waarin je hem wil installeren en natuurlijk ook van je eigen smaak. Ben je klassiek, landelijk, retro of toch eerder modern? Als je nog twijfelt kan je hier de test doen: Radson Stylefinder

Niet elk product leent zich voor iedere ruimte. Daarom beperkt Radson zich niet alleen tot stijlen, maar worden ook de verschillende leefruimtes mee opgenomen. Van de woonkamer tot de badkamer en van de slaapkamer tot de keuken: Radson heeft voor elke ruimte de perfecte radiator

Om het allemaal net iets overzichtelijker te maken, lanceerde Radson de gratis app SmartBox, waarmee je eenvoudig de radiator van je dromen in je huidige interieur kan plaatsen. Een keuze maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Ook Kenzo & Sofie kozen voor Radson:

Badkamer Sofie & Kenzo Radson

In hun badkamer kozen Kenzo & Sofie voor de Radson designradiator Paros (black textured) en de Radson E-flow Parada radiator (black textured).