Deze 5 basics heb je nodig voor de perfecte staycation

Plan Bartel

Om nieuwe ervaringen op te doen en leuke uitdagingen aan te gaan heb je niet veel nodig. Bondig samengevat is een microavontuur kort, simpel, goedkoop en dichtbij, dus je hoeft er niet lang voor te sparen, ver voor te reizen of vakantiedagen voor op te nemen. Een staycation is een perfect mini-avontuur!

Stay-ca-tion (de; m; meervoud: staycations)
Periode waarin een individu of familie thuisblijft, deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten en lokale attracties bezoekt binnen rijafstand, terwijl ze ‘s nachts in zijn/haar eigen bed slaapt. 

Dit zijn Bartels’ favoriete “staycation” producten:

Plan Bartel

1. BARBECOOK Jura vuurkorf
Deze stijlvolle vuurkorf van Barbecook voegt instant gezelligheid toe aan je zomeravonden. Met zijn lichte pootjes is de Jura ook erg geschikt voor kleine balkons.

Plan Bartel

2. BARBECOOK Popcornpan
Maak in een handomdraai je eigen popcornpan van Barbecook. Afgewerkt met een anti-kleeflaag, dus makkelijk afwasbaar.

Plan Bartel

3. BAREBONES Forest lantern
Verlicht je pad met deze klassieke lantaarn.  De herlaadbare lithium-ion batterij is in de zuinigste stand goed voor meer dan 80 uur verlichting. Wordt niet te heet.

Plan Bartel

4. GRILL STEAK brandijzer
Je barbecuefeestjes worden nog gezelliger met dit knotsgekke brandijzer. Brandmerk je vlees met persoonlijke boodschappen en verras je vrienden.

Plan Bartel

5. TENTSILE Stingray 2.0 tent
Bij Tentsile combineren ze hun passie voor tenten en bomen in een lichtgewicht, draagbare boomhut: een boomtent. Met het comfort en de veelzijdigheid van een hangmat plus de veiligheid en de ruimte van een gewone tent breng je je kampeerervaring letterlijk een niveautje hoger.

In samenwerking met A.S.Adventure