Win een exclusief duoticket voor de avant-première van Thor: Ragnarok op FACTS

©2017 Marvel
©2017 Marvel

The Walt Disney Company, Marvel, Kinepolis en FACTS slaan de handen in elkaar om de avant-première van Thor: Ragnarok te organiseren. De screening gaat door op een locatie die echt Marvel ademt: een pop-upcinema op de Belgische Comic Con zelf. Het wordt dus gegarandeerd een unieke filmervaring!

De avant-première is een waar unicum: voor het eerst vindt er een exclusieve screening plaats op FACTS zelf en niet in de cinemazalen, daar zal de film pas vanaf 25 oktober te zien zijn.

Thor (Chris Hemsworth) zit gevangen aan de andere kant van het universum zonder zijn magische hamer. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar zijn geboortestad Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela (Cate Blanchett). Maar eerst moet Thor een dodelijk gladiatorengevecht overleven waarin hij het moet opnemen tegen zijn voormalige bondgenoot en mede-Avenger: The Incredible Hulk (Mark Ruffalo).

Wil jij op zondag 22 oktober naar de avant-première van Thor: Ragnarok op FACTS? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een duoticket.

*Inbegrepen in het duoticket: toegang tot FACTS 2017 op zondag 22 oktober 2017 in Flanders Expo Gent en toegang tot de exclusieve screening van Thor: Ragnarok (FACTS, Flanders Expo Gent) op zondag 22 oktober 2017 om 14u00.
*De wedstrijd loopt van maandag 9 oktober 2017 (09u00) tot en met vrijdag 13 oktober 2017 (23u59).